Fysiotherapie Almere Haven lanceert nieuwe website!

Onze nieuwe website staat online! Nieuwe functies en een overzichtelijke paginastructuur zorgen voor een betere gebruikerservaring. Naast informatie over de praktijk en het team kunt u meer lezen over een aantal nieuwe behandelvormen zoals Mulligantherapie, de 4 x T methode en Geriatrie fysiotherapie, waaronder de cursus valpreventie bij ouderen. In de stukjes over het schoudernetwerk  wordt beschreven hoe collegae in Almere hun kennis en ervaring met elkaar delen met betrekking tot de diagnostiek en behandeling van diverse schouderklachten. Voor het TENSnetwerk geldt hetzelfde voor chronische pijnbestrijding.

En heeft u al eens gehoord over Skills Garden?

Eind juni 2019 is in Almere Haven de Skills Garden in het Stadswerfpark (naast de nieuwe sporthal) geopend. Deze plek heeft als doel mensen, jong en oud, te stimuleren tot bewegen binnen een sociale infrastructuur. Niet zomaar bewegen, maar uitdagend bewegen, alleen, onder begeleiding van de buurtcoach, de fysiotherapeut of samen met mensen uit de buurt.

Verder kunt u iets lezen over het Zorgplein Almere. Dit is een samenwerkingsverband  van alle zorgverleners die gevestigd zijn aan of rondom de Kerkstraat  in Almere Haven. Via de link kunt u zien wie al deze zorgverleners zijn.

Tot slot vindt u informatie over rugadFYS Almere, een initiatief van fysiotherapie Almere  Haven. Bij rugadFYS  Almere werken fysiotherapeuten, manueeltherapeuten en McKenzietherapeuten die gespecialiseerd zijn in het diagnosticeren, adviseren en behandelen van patiënten met  wervelkolom gerelateerde klachten.  Bij rugadFYS Almere wordt niet alleen naar de fysieke aspecten gekeken, maar ook naar persoonlijke en omgevingsfactoren die eventueel van invloed kunnen zijn op het ontstaan en voortbestaan van uw klachten.

Wij wensen u veel leesplezier en horen graag wat u van de website vindt! Stuur ons gerust een berichtje op info@fysioalmerehaven.nl.