Door samenwerking wordt u beter!

Waarom kiezen voor Fysiotherapie Almere Haven?

Het team van fysio Almere Haven wil graag optimale zorg verlenen aan de bewoners van Almere Haven en daarbuiten. Doormiddel van bij- en nascholingen werken we up-to-date, maar tegelijk in het besef dat je soms bij vaak, compliceerde, gezondheidsvraagstukken externe deskundigheid nodig hebt of door complementair te werken elkaar kunt versterken.

Door samenwerking wordt u beter!

Weten wat je kan, maar ook wat niet. Om deze reden maken wij, indien nodig, gebruik van ons netwerk. Om u een indruk te geven noemen wij een aantal voorbeelden:

  • Wij werken samen met de huisartsen van gezondheidscentrum de Haak en MediMere Haven. Dit geldt ook voor de specialisten van het Flevoziekenhuis, Bergmankliniek en Annatomie, met name op het gebied van het bewegingsapparaat.

  • Maar ook kan er, als de situatie dat vraagt, worden doorverwezen naar collegae zoals bekkenbodemfysiotherapeut, oncologisch fysiotherapeut, Mensendiecktherapeut, podotherapeut, acupunturist, craniosacraaltherapeut, psycholoog, POH GGZ of POH Somatiek. En zo zijn er nog diverse andere opties om door te verwijzen.

  • Verder zijn wij aangesloten bij het Schoudernetwerk Flevoland en het Zorgplein Almere. Dit laatste is een samenwerkingsverband van alle zorgverleners die aan of rondom de Kerkstraat in Almere gevestigd zijn. Andersom wordt er ook weer gebruik gemaakt van onze expertise.

Dit alles onder het motto: Door samenwerking wordt u beter!

Voor welke therapievormen kan ik terecht?

Bij Fysiotherapie Almere Haven kunt u terecht voor de volgende specialisaties en aandachtsgebieden. Staat u klacht er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op op nummer 036-5313131 of stuur een e-mail naar info@fysioalmerehaven.nl en wij helpen u verder.

Maak direct een afspraak voor uw pijnklachten

Bij Fysiotherapie Almere Haven helpen wij u graag en vertrouwen wij op ruim 40 jaar kennis en ervaring. Daarbij kunt van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur terecht. Wilt u zo snel mogelijk geholpen worden, vul dan onderstaand aanmeldformulier in of neem telefonisch contact met ons op op nummer 036-5313131.