Disclaimer

Inhoud

Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Fysiotherapie Almere Haven

Door middel van deze website wil Fysiotherapie Almere Haven u informeren over haar praktijk en de behandelingen die worden toegepast. De informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Fysiotherapie Almere Haven sluit iedere aansprakelijkheid voor de op deze website verstrekte informatie uit.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling door een arts/ medisch specialist of paramedicus. Wij adviseren u dan ook altijd een afspraak te maken met een arts/medisch specialist of paramedicus om te horen welke behandeling voor u geschikt is.

Fysiotherapie Almere Haven is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website zouden voorkomen.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Fysiotherapie Almere Haven worden beheerd. Fysiotherapie Almere Haven heeft geen zeggenschap over of enige andere invloed op deze sites en is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de daarop aangeboden informatie, producten of diensten.