Marion Hantelmann

In 1990 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds 1997 ook werkzaam als manueel therapeut. Als manueel therapeut behandel ik in de praktijk veelal mensen met nek- en rugklachten. Door de jaren heen groeide mijn interesse in de psychosomatiek en de relatie tussen pijn en stress. Hiertoe volgde ik nascholingen bij onder andere Trilemma. Veel klachten ontstaan doordat er geen contact meer wordt gemaakt met het lichaam en hebben een relatie met stress. Het verhaal achter de klacht en hoe mensen wel of niet tot herstel komen heeft mijn interesse.

Mijn passie is dan ook om mensen in contact te brengen met hun lichaam en wat hen beweegt. Immers fysiek, mentaal en emotioneel in beweging zijn draagt bij aan gezondheid en welbevinden. Het doel is steeds hetzelfde: inzicht krijgen in uw eigen functioneren. De hoofd- (wat denk ik), hart- (wat voel ik) en lijf- (wat doe ik en hoe doe ik dat) benadering is daarbij een wezenlijk onderdeel van mijn werkwijze. Deze werkwijze vindt u ook terug in de cursus Stress te lijf die ik zowel individueel als in groepsverband geef.

Ik houd van mijn vak, ik vind het heerlijk om mensen te ontmoeten en ik begeleid u dan ook graag bij uw hulpvraag.  Ik voel me een rijk mens te kunnen werken in een fijn team en ook samen te kunnen werken met andere disciplines.