Anniek Niermeijer

Mijn naam is Anniek Niermeijer. Sinds 1 februari 2020 ben ik weer werkzaam bij Fysiotherapie Almere Haven. Ik heb namelijk vanaf juni 2010 tot augustus 2012 ook al bij, toen nog Fysiotherapie de Haak, met heel veel plezier gewerkt.

In 1996 heb ik mijn studie fysiotherapie in Groningen afgerond en daar ook een aantal jaren gewerkt. Daarna een aantal jaren in Rotterdam en toen kwam ik in Almere wonen en werd fysiotherapie Almere Haven mijn werkplek. 
In 2012 ben ik met mijn gezin naar België verhuisd. We hebben daar een aantal jaren met veel genoegen gewoond. Ik ben daar ook als fysiotherapeut werkzaam geweest.
Nu zijn we terug in Almere en kom ik het team weer versterken.

Naast algemene fysiotherapie ben ik gespecialiseerd in McKenzie-therapie. Dit is een diagnose- en therapiemodel voor rug- en nekklachten. Daarnaast geef ik Fasciatherapie en doe ik de cursus fysiotherapie bij mensen met longaandoeningen, zoals astma en COPD.
Het werken als fysiotherapeut vind ik erg leuk. Het geeft mij voldoening om mensen te helpen, bijvoorbeeld om hun klachten beter te begrijpen en om vervolgens samen met u een behandelplan op te stellen en verder te begeleiden bij uw hulpvraag.