Verhuisbericht van Fysiotherapie Almere Haven

Vanaf 1 juli 2021 zijn wij, na 40 jaar, verhuist uit gezondheidscentrum de Haak in Almere Haven. De reden hiervoor is dat Zorggroep Almere ons huurcontract heeft opgezegd. Hoewel wij dit betreuren zien wij ook nieuwe kansen. U kunt ons vanaf 1 juli vinden op 1 locatie, namelijk op de Kerkstraat 92 in Almere Haven op de eerste verdieping (er is een lift aanwezig), boven de huisartsenpraktijk van MediMere Haven. Voor velen van u is dit al een vertrouwde plek, omdat wij daar ook al jaren onze patiënten behandelen. De praktijk bevindt zich op slechts 4 minuten lopen van het gezondheidscentrum en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Onze praktijk heeft een gezellige en persoonlijke uitstraling met 4 behandelkamers, een kleine oefenruimte en wordt uitgebreid met een receptie voor onze secretaresse. U bent vanzelfsprekend van harte welkom! Professionaliteit, betrokkenheid en persoonlijk maatwerk blijven, zoals u van ons gewend bent, hoog in het vaandel staan.

Ons telefoonnummer, emailadres en website blijven allemaal hetzelfde. Wij hebben er in ieder geval zin in en hopen u op de Kerkstraat 92 te (blijven) ontmoeten! Meer informatie vindt u op deze website en op onze facebook-pagina.

Ons telefoonnummer is en blijft: 036-5313131.