Gerda de Vries

In 2017 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie ben ik met veel plezier begonnen met werken bij Fysiotherapie Almere Haven.
Binnen de praktijk richt ik mij op de oudere doelgroep, waarbij ik mij onder andere richt op valanalyse, valpreventie, dementie, neurologische- en orthopedische revalidatie. Bij een orthopedische revalidatie van bijvoorbeeld een nieuwe heup/knie begeleid ik mensen pre- en post operatief. Mijn werkzaamheden verricht ik zowel in de praktijk als ook bij mensen aan huis wanneer ze niet in staat zijn om naar de praktijk te komen. Tijdens mijn bachelor heb ik hier mijn focus al opgelegd door de minor “Revalidatie van patiënten met chronische aandoeningen” te doen. In september 2018 ben ik begonnen aan de driejarige Master Geriatrie Fysiotherapie om mij verder te specialiseren. Een onderdeel hiervan is de cursus valpreventie.
Naast mijn interesse in de oudere doelgroep houd ik erg van sporten. Zelf sta ik sinds mijn zevende al op de tennisbaan en doe ik ook graag andere sporten, zoals fitness en wielrennen. Door deze sportervaringen en verschillende stages tijdens mijn opleiding ben ik veel in aanraking gekomen met schouder- en knierevalidatie.

Mijn behandelingen zijn erop gericht om samen met u te kijken naar uw klachten en wat er nodig is om uw doelen te bereiken. Ik haal er voldoening uit om mensen weer optimaal en met veel plezier te laten bewegen en sporten. Ik hoop u met mijn kennis, enthousiasme en passie voor het vak te kunnen helpen met uw klacht(en) aan het houding- en bewegingsapparaat.